Vizită de studiu la Planetariul Mobil – Timișoara

Membrii astroclubului liceului nostru au participat astăzi la o vizită de studiu la Timișoara pentru a viziona o prezentare a Sistemului Solar. Prezentarea a fost susținută într-un planetariu mobil amplasat la Casa Tineretului din Timișoara. Lecția a durat o oră, a fost interactivă, dialogul dintre lectori și participanți fiind deschis, accesibil și cu un conținut științific ridicat. Au fost dezbătute aspecte legate de obiectele situate în Sistemul Solar, o atenție deosebită acordându-se planetelor și principalilor sateliți naturali, asteroizilor și constelațiilor. Au fost discutate și descoperirile recente datorate sondelor spațiale care trimit informații prețioase oamenilor de știință. În încheierea prezentării au fost oferite date despre viitorul explorărilor Universului.

Acțiunea se încadrează în planul de activități propus în cadrul parteneriatului Erasmus+ ce se derulează în școala noastră începând cu acest an școlar.

erasmus-logo1

– This project has been funded with support from the European Commission. This site reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein. –

Comments are closed.